Útočník, kterého v Dejvicích zpacifikoval zpěvák Hrůza, spáchal sebevraždu

Ženy s dětmi 23letý mladík bezdůvodně napadal na začátku dubna ve Verdunské, Bubenečské a Raisově ulici a na dětském hřišti v pražských Dejvicích. Pět žen a dvě děti tenkrát pěstmi zranil. Nejmladšímu dítěti bylo devět let.

Nakonec ho zpacifikoval zpěvák Michal Hrůza, jehož manželku útočník také napadl. Předal ho strážníkům a policistům. Muže poslali do psychiatrické léčebny. Hrozilo mu až pět let vězení.

[chooze:article;value:498534]

To se ale nestane. "Kriminalisté museli tento případ odložit z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání. Prověřovaný muž totiž spáchal sebevraždu," sdělil ve čtvrtek policejní mluvčí Jan Daněk.

"Bylo to náhoda, že prostě vyjdete z baráku, ještě jsem měl malou dcerku s sebou, a najednou vidím bytost, kterou velmi dobře znám, jak se drží za obličej a brečí, že ji napadl nějaký týpek a že támhle běží. Logicky jsem pochopil, že nemůže utéct, když tady mlátí nevinné ženské a prý i děti, tak jsem ho dohonil, zalehl a čekal, až přijede policie," popsal svůj zákrok v dubnu Hrůza. Na zemi podle vlastních slov útočníka držel asi minutu.

Muž v Praze napadl pět žen a dvě děti. Zastavil ho zpěvák Michal Hrůza (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.