Horoskop na sobotu 1. července: Postavte svůj život na nových základech

Beran

Někdo dnes zareaguje nečekaně prudce na vaše slova nebo činy. Není to vaše chyba a neberte to ani jako útok na svou osobu. Lidé mohou prožívat osobní trápení, a tak jsou citlivější. Berte to jako lekci, která vás do budoucna naučí, jak se zachovat.

Býk    

V sobotu budete usilovně přemýšlet o tom, co by se dalo ve vašem životě změnit a kudy by do něj mohl zavát svěží vítr. Nesnažte se teď však o žádné změny, není k tomu vhodný čas. Musíte si počkat! Zatím si vše pořádně rozvažte a naplánujte, i to se počítá.

Blíženci          

Pocítíte dnes potřebu zahloubat se do svého nitra a věnovat pozornost duchovním myšlenkám. K tomu je nejlepší klidný večer pod oblohou s hvězdami. Přemýšlejte nad vším, nad čím se potřebujete zamyslet. Takové chvíle pro vás budou velmi osvěžující.

Rak    

Někdy jste příliš rychlí ve svých úsudcích, jindy zase moc tolerantní. Měli byste najít vyváženost a chovat se ke všem lidem stejně. Okolí vám navíc vyčítá, že k jistému člověku jste shovívaví, aniž by si to zasloužil. Dnes se nad tím zamyslete.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte 5 karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Lev     

Kreativity dnes budete mít na rozdávání, a tak vyjděte vstříc svým blízkým, kteří vás žádají o pomoc při zkrášlování vašeho obydlí. Vašemu domovu bude nový kabát slušet a s rodinou si užijete příjemné chvíle i spoustu zábavy. A to za to stojí, ne?

Panna 

I když jste se v červnu snažili šetřit, je první den prázdnin, a tak si můžete dovolit investovat do něčeho, co vám udělá radost. Pořiďte si věc, kterou chcete jenom vy, nenechte si do toho od nikoho mluvit a buďte sobečtí. Zasloužíte si to!

Váhy  

Naučte se sklízet zasloužený úspěch bez toho, abyste se cítili v rozpacích. Nebuďte zbytečně skromní a uvědomte si, že pochvala za vaši práci je zasloužená. Dokonce i ta dnešní! Nedostali jste přece vůbec nic zadarmo, tvrdě jste na tom pracovali.

Štír     

Napjaté rodinné vztahy vás trápí více, než by se zdálo. Dnes budete hodně přemýšlet, jak byste mohli vše co nejdříve srovnat. Nemusíte se tím moc trápit, začal nový měsíc a mnoho věcí se urovná samo od sebe. Chce to jen trpělivost při tom čekání.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v červenci těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

V mezilidských vztazích to dnes může zaskřípat. Svou energii však můžete investovat nejenom do výměny názorů, ale také na jejich následné řešení diplomatickou cestou. Zvládnete opravdu všechno, jen to chce trochu přemýšlet, než něco vypustíte z úst.

Kozoroh         

Planety na vás v předešlém měsíci opravdu nakládaly hodně. Dnes budete často myšlenkami hodně daleko od místa, kde se právě budete nacházet. Představujte si exotická místa, kam byste chtěli jet na dovolenou, a relaxujte. Další dny přinesou více klidu!

Vodnář          

Dnes dostanete nápad, který jste nikdy předtím neměli. Může přijít také originální myšlenka, která zaujme i vaše přátele a rozvíří stojaté vody. Nebraňte se takovým vizím, každý člověk může změnit svůj pohled na svět i na svůj život! Tedy i vy.

Ryby  

Budete dnes přemýšlet o tom, že začnete svůj život jinak a postavíte ho na nových základech. Ještě nevíte, jak to provedete, ale je vám jasné, že to nebude jednoduché. Zároveň je třeba zachovat si své ideály a nenechat se odradit prvními nesnázemi.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.