Silné okamžiky a příběhy. Televizní noviny: Žijeme s vámi

[chooze:gallery;value:32065]

​Televizní noviny, nejsledovanější zpravodajská relace v zemi, představují kampaň na podporu nového sloganu Žijeme s vámi. "Přemýšleli jsme, jak definovat Televizní noviny jednou větou. Nakonec jsme se shodli, že Žijeme s vámi je to pravé, protože nás to přesně vystihuje," nastínil ředitel zpravodajství TV Nova Kamil Houska.

"Jsme u všech důležitých událostí nejen v hlavním městě a v regionech, ale pokrýváme i zásadní globální dění. Naši reportéři nejen informují, ale jsou neustále mezi lidmi a poslouchají jak jejich problémy a starosti, tak sdílejí jejich chvíle radosti a štěstí. Pro spot využíváme reálné záběry, které naše štáby při své práci v nedávné minulosti natočily," vysvětlil pozadí kampaně Houska.

[chooze:article;value:502764]

​Kampaň je doplněna outdoorovými formáty v Praze a regionech, nechybí ani on-line a sociální sítě. Všechny vizuály zastřešuje nový slogan Žijeme s vámi. "Pro kampaň využíváme i moderátory Televizních novin, a to jak celou šestici, tak jednotlivé dvojice v závislosti na daném formátu," dodal Houska.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.