Václav Neckář je doma z léčebny. Jeho bratr řekl, jak je zpěvák na tom

[chooze:gallery;value:31363]

Po rehabilitacích je na tom zpěvák Václav Neckář konečně lépe. Přestože musí nosit ortézu, poraněný kotník se mu už skoro zahojil, a tak s bratrem plánuje vyjet na několik koncertů. Vystoupí i na známém rockovém festivalu v Hradci Králové.

"Vašek Neckář už je ze zdravotního hlediska v pořádku, akorát se mu hůř chodí. Teď mají s bráchou před sebou hned několik koncertů," řekl redakci TN.cz PR manažer zpěváka Pavel Plecháč.

[chooze:article;value:501392]

"Václav byl na rehabilitacích, vlastně na ně furt dochází. Má nějakou ortézu, ale normálně funguje, akorát se mu špatně chodí," prozradil Neckářův mladší bratr Jan. S menšími potížemi, které zatím neodezněly, se však zpěvák statečně pere a chce se vrátit na pódium.

"Plánujeme několik koncertů, teď 4. června jedeme do slovenské Galanty, pak máme 11. června Rock for People v Hradci Králové, 12. června jsme v Bratislavě a tak dál. Čeká nás i festival v Ostravě," nastínil jejich nejbližší program Jan Neckář.

[chooze:article;value:498824]

Oblíbeného zpěváka navíc čeká po prázdninách velká oslava osmdesátin. "Plánujeme i Vaškův narozeninový koncert. Ten bude 22. října v pražském Divadle Hybernia. Zazpívají si tam nakonec i s Martou Kubišovou," oznámil radostnou zprávu bratr zpěváka.

Zdravotní potíže Václava Neckáře. Po pádu nemůže chodit (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.