V Česku jsou s kvalitou potravin pořád problémy. V Rakousku je to lepší

Naší první zastávkou byl Kaufland v Českých Budějovicích. Ani jedno nahnilé jablko se najít nepodařilo. Ovoce a zeleninu tam mají prvotřídní. U vajíček se ale přeci jen nějaký ten problém objevil. Jedno bylo rozbité a vyteklo.

Další zastávkou byl Penny Market v Kaplici. Cibule ani brambory hezké neměli. Ani kvalita ovoce nás příliš nepotěšila. Nahnilé hrozny, některé ke všemu plesnivé. Stejně tak nektarinky, a dokonce i zázvor. Jahody taky moc dobře nevypadaly. Vajíčka měla stejný problém jako v Kauflandu.

"Ráno se to zkontroluje, všechno ok. pak během dne to odejde. Je u toho teplé pečivo, jde od toho teplo a odchází to strašně rychle," vysvětlil pan vedoucí a slíbil, že vše sám ještě překontroluje. 

[chooze:article;value:505230]

V rakouském Penny marketu žádný výrazný problém nebyl. Vajíčka mají ukázková. Jedinou malou chybičkou byla plesnivá stopka u rajčete. 

Pokud se snad u vás ještě stále najdou obchody, které prodávají nekvalitní potraviny, neváhejte se nám ozvat na e-mail zpravy@nova.cz. My si to přijedeme zkontrolovat.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.