Jaro na plný bobule na Spring festivalu vína!

Pokud hledáte skvělý způsob, jak přivítat jaro o prodlouženém víkendu, přijďte se podívat na Spring festival vína, který se koná 5.–8. května v Praze u Písecké brány, která je nedaleko Letenských sadů a Pražského hradu. Vstup je zdarma. Tento festival bude z velké části o tuzemských jarních vínech, avšak návštěvníkům nabídne k ochutnání i vína z Rakouska, Francie a Itálie. Navíc zde bude možnost se osobně setkat i s některými vinaři, kteří se podělí o nejnovější trendy v oblasti výroby vína a své osobní zkušenosti a postupy. 

​​Nebude to však pouze o vínu, ale také o jídlu. To vás svými chutěmi vezme na pomyslnou cestu po celém světě. Ať už jste milovníky belgických hranolek, amerických burgerů, řeckých oliv, či francouzských sýrů a sušených klobásek, každé jídlo bude dokonale doplňovat jednotlivá vína, s jehož výběrem vám na festivalu rádi poradí.

​​Cesta kolem světa proběhne i s hudebními žánry. Od českých lidových písní, přes jazz, hip hopovou hudbu s tanečním vystoupením až po kubánské rytmy, které vás pořádně rozhýbou. Kromě živé hudby bude na festivalu k vidění také interaktivní výstava, kterou zapůjčilo regionálnímu muzeum z Mikulova a děti si budou moct zabavit i v kreslícím koutku.

Festival nabízí skvělou příležitost pro setkání s přáteli i rodinou. Poznamenejte si datum a přijďte ochutnat nejlepší vína na Spring festival!

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.