Nakonec se vnučky dočkal. Legendární Bruce Willis je poprvé dědečkem

[chooze:gallery;value:30432]

​​Legendární americký herec Bruce Willis má důvod k radosti. Ve věku 68 let se stal poprvé dědečkem. Matkou novorozené Louette, která se narodila 18. dubna, je nejstarší dcera Willise Rumer.

Rumer, která se stejně jako její otec vrhla na hereckou dráhu, se malou Louette pochlubila na svém instagramu. "Jsi čistá magie. Jsi víc, než jsme si mohli nechat zdát," rozplývala se herečka, která zazářila mimo jiné ve filmech jako Rukojmí nebo Tenkrát v Hollywoodu.

[chooze:article;value:495852]

Sám Willis má pět dcer. Tři z nich, mezi nimi i Rumer, zplodil s další hollywoodskou legendou Demi Moore. Další dvě dcery má s podnikatelkou Emmou Hemingovou, kterou si vzal v roce 2009.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Willis se během své dlouhé a zářné kariéry objevil v řadě převážně akčních filmů. Mezi jeho nejslavnější role patří John McClane ze série Smrtonosná past nebo Butch Coolige z kultovního Pulp Fiction. Letos v březnu se objevil ve sci-fi Assassin, který je jeho posledním filmem. Herec se totiž loni odebral do důchodu poté, co mu byla diagnostikována vážná porucha komunikace zvaná afázie. Příčinu Willisova rodina nespecifikovala, diagnóza ale často vzniká po poškození mozku, například po mrtvici nebo úrazu hlavy. Postupně se může rozvinout až v demenci.

O zhoršujícím se zdravotním stavu Bruce Willise informovala v únoru jeho rodina. Potvrdila spekulace o hercově demenci (2/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.