Horoskop na středu 5. dubna: Dočkáte se uznání

Beran

Sami musíte cítit, že byste se potřebovali vnitřně zklidnit a získat odstup od událostí, které vás v poslední době zasáhly. Jestliže budete dbát na dodržování všech společenských a zákonných pravidel, všechno se zase brzy vrátí do starých kolejí.

Býk    

Budete mít tendenci protestovat proti autoritám, což se samozřejmě většinou setká s velkou nevolí. Jedna výjimka se však objeví. Měli byste dotyčnou osobu hýčkat, protože vás může ještě naučit hodně potřebných věcí. Pokuste se také trochu zklidnit.

Blíženci          

Naštěstí vás dnes hned tak něco nerozhází, takže v klidu dokážete vyslechnout svého potomka nebo protějšek s nějakou jobovkou. Problémy dokážete řešit racionálně, bez velkých nesnází oddělíte zrno od plev. Doma by vás měli po dnešku nosit na rukou.

Rak    

Škaredá středa není od toho, abyste se schovali v koutě a nevylezli do Velikonoc. Udělejte něco výjimečného, například zorganizujte sportovní zápolení, turnaj v šipkách nebo netradiční společenské setkání. Všichni se potřebujete trochu odreagovat.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Nebudete dnes v nejlepším rozmaru, na čemž není nic divného po všem tom jarním gruntování. Přece jen byste si ale měli dát pozor, abyste se na svět nemračili příliš. Možná nevíte, že kdo se mračí na Škaredou středu, mračí se po všechny středy v roce.

Panna 

Kolegové a kamarádi se na vás budou obracet s různými žádostmi, jako by se snad na tom dohodli. Poraďte jim, ale neangažujte se příliš. Když něco nevyjde, připsali by vám to na vrub, ani by nemrkli. Ostatně vám také nikdo nepomůže, když potřebujete.

Váhy  

Při jednání, které dnes povedete, se nedržte při zdi. Nebojte se zvednout hlas a přitvrdit, jinak svého nedosáhnete. Soustřeďte se však důrazně na to, abyste se v každém případě vyhnuli prázdným gestům a slibům, které jste dostatečně nepromysleli.

Štír     

Někdo za vámi přijde s dobrým nápadem. Bude super, když přemůžete závist a pomůžete dobrou věc realizovat bez nároku na jakoukoliv odměnu. Nakonec se totiž dočkáte uznání, po kterém prahnete. Skromnost je ovšem to, čeho si na vás budou nejvíc cenit.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Možná si pamatujete, že právě o Škaredé středě Jidáš zradil Ježíše za třicet stříbrných. Je známo, že se historie opakuje v různých obměnách, takže si dejte pozor na obchody a dohody, které dnes budete uzavírat. Ne všichni se totiž z příběhu poučili.

Kozoroh         

V mezilidských vztazích dokážete velkou schopnost kompromisu. Vaše pružnost bude základem pro další konání. Dá se celkem s jistotou říct, že vám umění diplomacie přinese docela slušný prospěch. Hlavně se o nikoho neopírejte, jednejte sami za sebe.

Vodnář          

Nejapné výmluvy lidí kolem vás pořádně rozparádí. Není divu, když potom všechno zůstane na vašich bedrech. Vypadá to, že byste si teď měli buď vážně promluvit s rodinou, nebo vyměnit pracovní tým. V obou případech trvejte na svém a hledejte pravdu.

Ryby  

Tahle předvelikonoční středa se také někdy nazývá sazometná, protože se prý v tento den dříve vymetaly komíny po zimě. Dnes je všechno jinak, ale pořádek ve věcech, které jsou důležité, byste si udělat mohli. Zkuste se třeba podívat do šuplíků.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.