Konec skandálů. Lindsay Lohanová čeká miminko, pochlubila se fotkou

Herečka Lindsay Lohanová čeká ve 36 letech svého prvního potomka, uvedl deník Daily Mail. Na instagramu sdílela fotografii dětského trička s nápisem "coming soon", tedy v překladu "již brzy".

Z miminka mají s manželem Baderem Shammasem velkou radost. "Jsme velmi nadšení, že dorazí náš nový člen rodiny, a těšíme se na tuto další kapitolu našeho života," napsala herečka k fotografii. Herečka neprozradila pohlaví miminka ani skutečnost, zda je těhotná. Je tak možné, že jí dítě odnosí náhradní matka, stejně jako jiným herečkám. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Naposledy se na veřejnosti ukázala na začátku února, kdy si oblékla šaty, které rafinovaně zakrývaly bříško. Na instagramu má v poslední době snímky, na kterých bříško vidět není.

​Lindsay žije od roku 2014 v Dubaji, kam se odstěhovala za větším soukromím. Do Ameriky ale stále často létá natáčet filmy. Právě v Dubaji se seznámila se Shammasem a loni v červenci si ho vzala. Podle jejích fanoušků má na ni dobrý vliv a herečka je už řadu let bez skandálů. V minulosti měla potíže s alkoholem i drogami. Policie ji dokonce zadržela kvůli řízení pod vlivem návykových látek, krádeži šperků i drogám, které u ní byly nalezeny. 

[chooze:article;value:473054]

​Kromě Lindsay se v poslední době uklidnila i další známá milovnice večírků Paris Hilton. Dědička hotelového impéria se letos stala ve svých 41 letech poprvé maminkou. S manželem Carterem Reumem, americkým podnikatelem, mají chlapečka. Jmenuje se Phoenix Barron Hilton Reum a páru ho odnosila náhradní matka. Své kamarádce Lindsay už Paris pogratulovala a pod příspěvek jí napsala: "Gratuluji ti, lásko! Jsem za tebe tak šťastná. Vítej ve světě maminek."

[chooze:gallery;value:30783]

Herečka si ve filmu Šéfe, jsem v tom! vyzkoušela, jaké to je, být těhotná:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.