Rosnička TV Nova zná pohlaví miminka: Mám problém s výběrem jména, přiznává

Diváci Simonu Šimkovou mohli na televizních obrazovkách vídat coby zpravodajskou reportérku, uspěla také v soutěži krásy a nyní přináší ty nejčerstvější informace o počasí. Sympatická rosnička se ale teď připravuje na roli maminky.

"Čím je to blíž, tím více se rozněžňujeme nad těmi malinkými kousky oblečení a kočárky. Už asi přichází to pravé těšení se," říká nastávající maminka. Její dlouholetý partner Jan Caha si těhotenství Simony také užívá. Líbí se mu například, že jeho partnerka má teď plnější křivky. 

Má to ale i svou stinnou stránku, se Simonou totiž začaly pořádně lomcovat hormony. "Tři týdny byly takové trošku ostřejší a napružené. Ale teď už je to jenom jednou, dvakrát týdně," podotýká Caha. 

[chooze:article;value:487321]

​Šimková také konečně zjistila, jestli čeká chlapečka, nebo holčičku. "Čekáme kloučka. Museli jsme si chvíli počkat, až se nám ukáže, protože poprvé se nám špatně natočil, a my jsme tak pohlaví ještě neviděli. Vyšlo to až napodruhé," popsala moderátorka. 

Simona Šimková s partnerem odhalila pohlaví miminka:

Pár si nechal připravit odhalení pohlaví miminka od přátel. "Doktora jsme poprosili, aby nám verdikt napsal na papírek. S tím jsme hned jeli k našim nejlepším společným kamarádům, kterým jsme ho předali, a oni pro nás připravili velkou krabici, kterou naplnili balónky. My jsme samozřejmě nevěděli, jestli nás čeká modrá, nebo růžová barva," vysvětlila Šimková.

[chooze:article;value:492703]

​Už dříve rosnička říkala, že se jmény pro dívky je to podle ní snazší. "Klučičí jména jsou pro nás trošku oříšek. Vždycky jsem chtěla nějaké netradiční, ale jak se tak díváme do kalendáře, tak zjišťujeme, že se nám nic nelíbí. Zároveň nás ovlivňuje to, jak se jmenují lidé, které známe. Momentálně se nám nejvíc líbí asi to nejtradičnější jméno. Přijde mi hezké mít doma dva Honzíky," míní moderátorka s tím, že se to pořád mění. 

Jedno je ale jisté, ani rostoucí bříško Šimkovou od moderování Počasí ještě na nějakou dobu neodradí. "Plánuju pracovat, dokud to půjde. Termín mám 7. 7. a chtěla jsem být původně až do konce června v práci. Ne, že bych byla workoholik, ale mě to v práci baví. Je to koníček a ráda jsem mezi lidmi, tak bych ráda moderovala, dokud to půjde," uzavřela. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.