Zpěvák ze SuperStar (†33) se bál, že ho někdo zabije. Jeho smrt vyšetřuje policie

Odešel 33letý zpěvák Jozef Rakyta na věčnost vlastním rozhodnutím, anebo mu někdo pomohl? Rozluštit jeho záhadnou smrt se pokoušejí slovenští policisté.

Informoval o tom portál Zregiónu.sk. "Můžeme potvrdit, že policie byla přivolána k tělu muže (rok narození 1989) v Dúbravské ulici v Prievidzi. Tělo muže bylo zaslané na soudní pitvu. Policie v této souvislosti začala trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení. Okolnosti a příčiny této události jsou předmětem vyšetřování," uvedli strážci zákona.

Rakytův život vyhasl v pondělí časně ráno. O sebevraždě napsal na facebooku ve 4:27, záchranáři k němu vystartovali o 20 minut později. V příspěvku naznačil, že se bojí smrti. "Radši se zabiju sám, než aby to měli udělat jiní," znějí jeho poslední slova.

[chooze:article;value:493878]

"Na Dúbravskou ulici v Prievidzi byla dne 6. března ve 4:47 vyslána posádka záchranné služby k muži ležícímu na zemi, který nejevil známky života. Po ukončení neúspěšné resuscitace posádka zkonstatovala smrt pacienta a na místo byl přivolaný ohlížející lékař. Zásah probíhal v součinnosti s přivolanou policií," informovali záchranáři.

Nadějný zpěvák před 15 lety zazářil ve třetí řadě slovenské SuperStar. Skončil ve druhém semifinále, muzice se už potom ale nevěnoval. V posledních letech pracoval v soláriu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.