Vysněná dovolená se změnila v horor. Ženu napadl žralok, našli ji v jeho žaludku

Velká tragédie se odehrála minulý týden v Indonésii. Americká turistka Coleen Monforeová, které bylo 68 let, se potápěla na dovolené s přáteli v moři. V jednu chvíli ji ale strhl mořský proud. Její přátelé i průvodce, který je vyvezl na moře, se ženu snažili zachránit, nepodařilo se jim ale dostat ji na člun, píše portál News.

Monforeovou krátce nato ztratili z dohledu. Indonéské úřady rozjely pátrání, které trvalo osm dní. Nakonec jej ale záchranáři 3. října ukončili kvůli špatným podmínkám na moři i kvůli nízkým šancím, že se jim ženu podaří ještě najít.

[chooze:article;value:575215]

​Tělo ztracené turistky se ale nakonec po třech dnech po ukončení pátrání objevilo. V neděli totiž učinil rybář ze sousedního státu Východní Timor hrozivý nález. Mrtvolu zmizelé ženy našel v žaludku žraloka.

Že je něco špatně, tušil rybář, hned jak mořského dravce uviděl. "Žralok od pohledu nebyl úplně zdravý. Myslel jsem, že spolknul nějaký plast nebo rybářskou síť. Když jsme ho ale naporcovali, uvnitř jsme našli ženské ostatky," řekl podle portálu Mirror rybář, který žraloka ulovil.

Tomu, že se jedná o ztracenou turistku, nasvědčuje několik skutečností. Žena se ztratila při potápění u ostrova Palau Alor, který se nachází velmi blízko Východnímu Timoru. Ostatky nalezené ve žralokovi navíc na sobě stále ještě měly zbytky potápěčského vybavení.

Lidi na Jadranu vyděsil žralok. Natočili ho, jak plave v moři (9/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.