Horoskop na dnešní den 8. října: Promluvte o tom, co vás tíží

Beran

Dnes se můžete cítit podráždění, hlavně v pracovním prostředí. Někdo z kolegů vám může nechtěně přidělat starosti. V osobních vztazích se pokuste vyhnout zbytečným hádkám. Věnujte chvíli tomu, abyste si uvědomili, co vás skutečně rozčiluje, a pokuste se to řešit s chladnou hlavou.

Býk

Pozor na přílišnou tvrdohlavost, která by mohla vést ke zbytečným konfliktům v rodině. V lásce se můžete těšit na příjemné překvapení, ale nezapomínejte na vzájemný respekt. Dnes je vhodný čas na to, abyste si promluvili o věcech, které vás tíží, ale vyhněte se ostrým slovům.

Blíženci

Někdo z přátel by vám mohl nabídnout nečekanou pomoc, kterou byste neměli odmítat. Vztahy s blízkými mohou být dnes trochu napjaté, ale s trochou trpělivosti vše zvládnete. Večer vám přinese příležitost k odpočinku a zpytování vlastních myšlenek.

Rak

Čeká vás den plný emocí, a to jak pozitivních, tak i negativních. Možná vás čeká důležité rozhodnutí ve vztahu, které nelze dále odkládat. Nebojte se důvěřovat svým instinktům. Pokud cítíte, že něco není v pořádku, je nejlepší řešit situaci co nejdříve.

Zjistěte, které jste znamení podle čínského horoskopu a co vás čeká!

Lev

Na obzoru je pracovní úspěch, který vám přinese nejen finanční, ale i morální odměnu. V osobním životě však může dojít k menší krizi, pokud si s partnerem neujasníte některé věci. Zkuste se otevřít a nechat prostor pro společné plánování budoucnosti.

Panna

Rodinné záležitosti vás dnes budou zaměstnávat víc, než jste plánovali. Možná budete muset řešit starosti někoho blízkého. Nepanikařte, situace se dá zvládnout s klidnou hlavou. Pokud budete mít volný čas, využijte ho k zamyšlení nad svým zdravím a kondicí.

Váhy

Dnes pocítíte potřebu věnovat se sami sobě. Partner nebo přátelé mohou mít pocit, že se jim vyhýbáte, ale vy prostě potřebujete klid na přemýšlení. Dejte si pauzu od každodenního shonu a zkuste najít rovnováhu. Některé věci se vyjasní, pokud se na chvíli stáhnete do ústraní.

Štír

Ve vztazích se mohou objevit skryté tenze, které byste neměli ignorovat. Je možné, že některé problémy už trvají delší dobu, a dnes by mohly vyplavat na povrch. Místo rychlého řešení zkuste dát prostor dialogu a naslouchání. Buďte trpěliví a ochotní hledat kompromis.

Přečtěte si horoskop na zítřek, tento měsíc i celý rok.

Střelec

Váš optimismus bude nakažlivý a přitáhne k vám lidi, kteří hledají podporu. Ve vztazích se může objevit nová jiskra, která přinese více vášně. V práci však dávejte pozor, abyste neudělali unáhlené rozhodnutí, které by mohlo mít dlouhodobé následky.

Kozoroh

Den přinese výzvy v osobních vztazích, hlavně pokud jste byli poslední dobou více zaměstnaní prací. Partner může potřebovat více vaší pozornosti. Snažte se najít rovnováhu mezi prací a osobním životem, jinak by se mohla situace vyostřit. Nezapomeňte na drobné projevy náklonnosti.

Vodnář

Pocítíte potřebu obnovit staré přátelské vazby, které jste možná nechali ležet ladem. Tato komunikace vám přinese radost i novou perspektivu. V práci buďte obezřetní, někdo by mohl zpochybnit vaši autoritu. Postavte se výzvám čelem, ale bez zbytečných emocí.

Ryby

Láska bude dnes hrát hlavní roli. Pokud jste ve vztahu, můžete očekávat velmi romantické chvíle. Nezadaní mají velkou šanci někoho nového potkat. V práci však buďte opatrní, mohli byste přehlédnout důležitý detail, který by vám později mohl přinést problémy.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.