Horoskop na dnešní den 7. října: V lásce to může jiskřit

Beran

Dnes budete stát před rozhodnutím, které ovlivní váš osobní život. Partner vám nemusí rozumět tak, jak byste si přáli, což může vést k napětí. Raději si udržte odstup, dokud nezískáte potřebný nadhled. V práci se ale můžete těšit na úspěch a uznání.

Býk

Někdo z rodiny vám bude chtít pomoci, ale jejich rady nemusí být zcela užitečné. Mějte svou hlavu a neváhejte udělat rozhodnutí sami. V lásce se objeví nové impulsy, které mohou vztah obohatit. Nezapomínejte na odpočinek, vaše tělo to ocení.

Blíženci

Dnes vám někdo projeví zájem, který by mohl mít romantický podtext. Pokud jste nezadaní, můžete se těšit na příjemné překvapení. Zadaní by si měli dávat pozor, aby nevytvářeli zbytečné napětí. V práci vás čeká běžný den bez větších komplikací.

Rak

Vztahy budou dnes ve znamení harmonie. Pokud jste v partnerském vztahu, můžete se těšit na klidný a pohodový den. Pracovní záležitosti mohou přinést mírné napětí, ale nic, co by vás vyvedlo z míry. Snažte se věnovat více času sobě a svému zdraví.

Zjistěte, které jste znamení podle čínského horoskopu a co vás čeká!

Lev

Finanční záležitosti vás mohou trochu potrápit, ale s pečlivým plánováním to zvládnete. Ve vztazích se připravte na vášeň a intenzivní chvíle, které vás opět přiblíží k partnerovi. Nezadaní mohou potkat někoho nového, kdo je zaujme svou osobitostí.

Panna

V práci vás dnes čeká důležité jednání, které může rozhodnout o vaší budoucnosti. Dejte si pozor na přílišnou impulzivnost, vše si pečlivě promyslete. V osobním životě může dojít k drobnému nedorozumění s blízkými, ale nakonec vše hladce vyřešíte.

Váhy

Romantika dnes bude hrát hlavní roli. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, může dojít k prohloubení vzájemné blízkosti. Nezadaní mohou potkat někoho, kdo jim zamotá hlavu. V práci vám půjde vše od ruky, ale nezapomeňte si udělat čas i na odpočinek.

Štír

Někdo z vašeho okolí se vám bude snažit dostat pod kůži. Držte se svých hodnot a nenechte se ovlivnit negativními názory. V osobním životě může přijít chvíle, kdy si budete muset ujasnit své priority. V práci se vám dnes naskytne příležitost k postupu.

Přečtěte si horoskop na zítřek, tento měsíc i celý rok.

Střelec

Dnes je ideální den pro nové začátky, ať už v práci, nebo v osobním životě. Přemýšlíte o změně, ale možná vám chybí odvaha. Nebojte se vykročit z komfortní zóny, přinese vám to nové příležitosti. V lásce to může jiskřit, ale pozor na přehnanou žárlivost.

Kozoroh

Dnes budete muset čelit výzvám, které otestují vaši trpělivost. Nebude to jednoduchý den, ale nakonec vyjdete silnější. V rodinných vztazích může dojít k napětí, ale s klidným přístupem to zvládnete. Večer si dopřejte odpočinek a načerpejte síly.

Vodnář

V práci se může objevit překážka, kterou jste nečekali. Nevzdávejte se, řešení přijde, i když to bude vyžadovat více úsilí. V osobních vztazích budete dnes mít chuť trávit čas sami, což vašemu partnerovi nemusí být po chuti. Komunikujte své potřeby jasně.

Ryby

Dnes se vám bude dařit v oblasti lásky a vztahů. Možná potkáte někoho, kdo vám okamžitě padne do oka, nebo vás překvapí partner romantickým gestem. V práci však buďte opatrní, někdo může zpochybnit vaše schopnosti. Zachovejte klid a pokračujte podle plánu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.