Pomáháme Česku: Úsporné domy do 2 měsíců

Česko se opět ocitlo tváří v tvář ničivým povodním, které zanechaly za sebou stovky zničených domovů a tisíce lidí bez střechy nad hlavou. V této nelehké době je důležité spojit síly a nabídnout pomoc těm, kteří ji potřebují nejvíce. Společnost MODULOS přichází s jedinečnou nabídkou pro všechny, kdo potřebují nový domov rychle, bezpečně a za dostupnou cenu.

MODULOS nabízí modulární domy, které mohou být postaveny již za 2 měsíce. Tento typ staveb je ideální pro rychlou obnovu bydlení v zasažených oblastech, přičemž nabízí mnohem více než jen rychlost. Domy jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost, zdravé prostředí pro bydlení a výjimečnou energetickou úspornost.

Díky modulární konstrukci jsou domy vysoce přizpůsobitelné – snadno si můžete přidat další moduly podle svých potřeb, a to i na těžko přístupných pozemcích. Domy od MODULOS nejsou jen cenově dostupné (pořizovací cena může začínat již od 2 500 000 Kč), ale také nabízejí vysoký standard bydlení, který uspokojí i ty nejnáročnější.

Speciálně pro oběti povodní jsme připravili zvýhodněné ceny a prioritní termíny dodání. Víme, že bydlení a domov je to nejdůležitější, na čem v životě záleží.” říká spolumajitel Martin Jurásek.

Trend dřevostaveb se k nám postupně přelévá ze západu, kde si tyto ekologické, energeticky úsporné a zdravé stavby získaly velkou oblibu. Lidé stále více oceňují jejich flexibilitu, rychlost výstavby a kvalitu bydlení. MODULOS je česká firma, kterou vedou dva poctiví borci, kteří sami bydlí v domech od MODULOS. V náročné technologické situaci dokázali najít ideální řešení a vytvořit produkty, které splňují nejvyšší standardy kvality a komfortu.

S MODULOS si pořizujete nejen dům na míru, ale i důvěru v český poctivý výrobek, který byl vytvořen s ohledem na potřeby všech zákazníků. Neustále inovují svůj výrobní proces a drží se nejaktuálnějších trendů ve stavebnictví.

Celý tým MODULOS vás zve: “Přijďte se na nás podívat do Skaštic u Zlína, nebo v Praze na Petříkově! Nový domov může být doslova za dveřmi.”

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.