Bývalá moderátorka TV Nova hlásí pokroky: Malý Hugo jí dělá velkou radost

[chooze:gallery;value:35155]

​Uplynulo už téměř sedm měsíců od traumatického porodu Shopaholic Nikol a zdá se, že vše se obrátilo k lepšímu. Malý Hugo roste jako z vody a jeho maminka se podělila o několik úspěchů, které u chlapečka zaznamenala. 

Na sociálních sítích sdílela, že chlapeček je poměrně čiperný. "Hugo se začal snažit lézt," napsala v příběhu na instagramu Čechová a sdílela, jak si Hugo hraje. "A nejdůležitější jsou teď kameny a hra Bum," doplnila influencerka, že syn si rád zaplácá do barevných plyšových hraček.

[chooze:article;value:557742]

S Hugem si prý jako maminka užije spoustu zábavy, i přesto se snaží pracovat. "Člověk chce natočit video a zjistí, že má přesnídávku na koleni. Ale matky jsou vždy připraveny," popsala bývalá účastnice Survivora.

Ukázala však, že si umí poradit za jakékoliv krize. "Takže Mia Doxanská pohotově vytáhla multifunkční ubrousky, co vyřeší vše," doplnila, jak jí pomohla kamarádka, taktéž influencerka. Čechová se netají tím, že mateřství ji činí šťastnou. "My tři," sdílela nedávno na sociálních sítích fotografii s partnerem a synem.

Oblíbený trend porodnictví. Maminky odcházejí domů několik hodin po porodu (9/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.