Agátě Hanychové došla trpělivost: Na Soukupa podala žalobu

[chooze:gallery;value:29863]

​Atmosféra mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem houstne každým dnem. Když si měli expartneři předat Rozárku, Soukup dokonce před dům Hanychové dorazil s posilou. "To není sociálka, já se o mých dětech vůbec s novináři bavit nechci, ale je to asistovaný styk, který nařídil soud, protože já jsem podala žalobu," svěřila se exkluzivně pro TN.cz Hanychová.

Influencerka dala jasně najevo, že se Soukupem už nechce být o samotě. "Tohle je na to asistovaný styk. Já jsem ráda, že tam paní byla," dodala Hanychová. Mediátorka prý bude už přítomná na každé jejich schůzce.

[chooze:article;value:576822]

Podnikatel ale tvrdí, že o žádné žalobě vůči své osobě zatím neví. "To já vůbec nevím. Jestli podala žalobu, tak nás soud obešle. Mě to nezajímá, týká se to Rozárky, já to vůbec nebudu komentovat. Cokoliv, co se týká Rozárky, já to vůbec komentovat nebudu, je mi líto," reagoval pro TN.cz Soukup.

Svěřil se však, že šrámy z rvačky s Dopitou se mu už zacelily. "Po bitce? Myslíte odnosu Roz... teda monoklu? Mně se daří velmi dobře, já jsem naprosto v pořádku, já jsem zcela zdráv," zakončil podnikatel.

Šokující snímky Jaromíra Soukupa. Po rvačce s Dopitou má rozbitý obličej (9/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.