Soumrak českých hvězd. Už se scházíme jen v nemocnici, říká Holubová

[chooze:gallery;value:37590]

"Ve středu to na kardiologickém oddělení u profesora Petra Neužila vypadalo, jako když točíme nějaký silvestrovský pořad," zažertovala na sociálních sítích Eva Holubová. Se svými hereckými kolegy se totiž sešla na umělecké vernisáži, která se konala přímo v nemocnici.

Neužil na slavnostní večer pozval řadu slavných pacientů. "Bylo to dojemný a byla to legrace. Je to úžasný nápad zdobit stěny nemocničního oddělení významnými díly," podotkla Holubová. Mezi hosty se objevili i Dagmar Havlová, Iva Janžurová, Pavel Zedníček, Marta Kubišová, Jan Kanyza či Jiřina Bohdalová.

[chooze:article;value:576538]

Právě tu přitom kardiolog Neužil ještě před pár dny léčil. Bohdalovou z nemocnice propustili jen chvíli před výstavou. "Cítím se unavená. V úterý jsem přišla z nemocnice a dneska je středa. Nemám žádný knoflík. Jsem normální člověk, který přišel z nemocnice a je unavený," přiznala v rozhovoru pro TV Nova Bohdalová. Výstavu svého ošetřujícího lékaře si ovšem ujít nenechala. 

Nejedná se ovšem o jedinou celebritu, která do špitálu musela. Se zlomeninou stehenní kosti je na lůžku připoutaný herec Petr Nárožný. "Co bych si přál? No, abych neprožil půl vteřiny v životě, která vám možná změní zbytek života, to bych si přál," naznačil ve středu Nárožný, že právě pád, který mu během pár sekund podlomil zdraví, by rád ze svého života vytěsnil. Ve špitále nyní leží i malíř Kristian Kodet.

Bohdalová po hospitalizaci poprvé na veřejnosti: Jsem unavená, přiznává (10/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.