Lucie Bílá se chystá na kulatiny. Prozradila, kde ji fanoušci uvidí

Zpěvačka, herečka a producentka Lucie Bílá miluje svoji práci a rozhodně nezahálela ani přes léto. Své divadlo oblékla do nového kabátu. "Máme za sebou pět představení v nových sedačkách. Říkám, hlavně mi v nich neusněte. Ale to zase záleží na tom, co předvedeme na jevišti, aby se jim spát nechtělo," prohlásila.

Smích nikomu rozhodně nedovolil usnout na premiéře lechtivé hry Sladké neřesti, kde se kromě Adély Gondíkové a Dennyho Ratajského objevil i Lucčin syn. "To, že tam hraje můj syn, bylo pro mě překvapení. Neřekl mi to ani on, ani pan režisér. Ale najednou jsem zjistila zajímavou věc, že se na tom jevišti cítí jako ryba ve vodě. Takže už mám v plánu, že mu to neprojde a že v další hře se zase objeví, protože to musím využít. Jeviště mu sluší," zhodnotila synův výkon.

Tam to bezpochyby sluší i Lucce. A s pomocí fanoušků ji třeba znovu uvidíte i při předávání cen Český slavík. "Slavíků mám jednadvacet a třináct absolutních. Takhle, není to opravdu důležité. Důležité je, že miluji pořád svoji práci, a těším se na ty Slavíky už jen proto, že se potkám se všemi kolegy, anebo proto, že snad budu mít příležitost poděkovat svým fanouškům," objasnila.

[chooze:article;value:566169]

​Jestli je pro Lucku ale něco důležité, tak to je její partner. "V listopadu začínáme desátý rok. Já jsem hlavně šťastná, že jsem tu lásku potkala. Kdyby mi někdo kdysi řekl, že ji potkám až v padesáti, tak se budu strašně rozčilovat, ale já jsem vděčná, že jsem ji vůbec potkala," řekla.

"Když se říká, že vztah je hodně o kompromisech, já jsem žádný dělat nemusela. Všechno bylo tak, jak jsem si to vysnila. Možná už se na to nahoře nemohli dívat a řekli si: Tak dobře, mi ti ho teda pošleme," dodala.

Jak už to tak bývá, začátky nejsou nikdy jednoduché. Ale po letech se jim už vrásky dělají jedině ze smíchu. "Chvilku jsem teda kličkovala, to je pravda, protože jsem tomu nechtěla věřit, ale on se nenechal a já jsem mu za to strašně vděčná," prozradila.

"Je teda pravda, že vymýšlí takový blbosti, ale já se díky tomu směju. A to, co se někdy zdá těžký, mi on pomůže zvládnout s lehkostí. Jinak ty blbosti, už se tomu říká radkoviny. On se ráno vzbudí a už zlobí," popsala.

A co má nyní Lucka v plánu? "Očekává se, že na moje kulatiny, které mě čekají, něco vymyslím, ale chtěla bych teď udělat něco menšího. Myslím si, že se sejdeme třeba v úžasné, nádherné Státní opeře. Pár novinek mám, ale ve velkých halách mě nečekejte," nastínila.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.