Dáda Patrasová se po několika měsících ukázala. Fanoušci už měli strach

[chooze:gallery;value:33029]

Dáda Patrasová se v posledních měsících držela v ústraní. S tím je teď ovšem konec. "Dočetla jsem se, že nikam nechodím. Tak mávám," svěřila se zpěvačka s rozhodnutím si vyrazit. Na sociálních sítích sdílela usměvavý snímek z restaurace, kde si užívala misku krevet s citronem.

Podle fanoušků to zpěvačce na fotografii náramně sluší. "Moc vám to sluší," vzkázala jí jedna ze sledujících. "Stále nádherná," přidala se další. "Žijte si krásný život. Jste nádherná a vždy budete," zněl několikátý komentář v řadě. 

[chooze:article;value:559511]

Obdiv si Patrasová vysloužila i od influencerky Ornelly Koktové, která herečce pod fotografii poslala několik srdíček. "Děkuji vám," reagovala na veškerou podporu Dáda, jejíž život nebyl v poslední době snadný. Kromě strachu o nemocnou dceru v loňském roce řešila i opletačky s policií kvůli své autonehodě.

Rozhodnutí zpěvačky vyrazit si ven je podle jejích sledujících správné. "Vykašlete se na to, co kde kdo píše, nikdo vám nic nedá, žijte, užívejte a hotovo. Lidi toho navykládají, vždyť to dobře víte," poradila Patrasové jedna z žen.

Trest pro Dádu Patrasovou. Dva roky nesmí řídit a zaplatí tučnou pokutu (8/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.