Horoskop na dnešní den 3. října: Najděte si čas jen pro sebe

Beran

Dnes můžete očekávat úspěch na pracovní frontě, ovšem v osobních vztazích to nebude tak jednoduché. Partner od vás očekává větší pozornost a je na čase ukázat, že vám na něm opravdu záleží. Pokud se cítíte pod tlakem, neváhejte si vyhradit chvíli pro sebe.

Býk

Cítíte dnes tlak z okolí, který vás nutí dělat rychlá rozhodnutí. Buďte opatrní, ne vše, co vypadá jako dobrá šance, je ve skutečnosti výhodné. Ve vztahu byste mohli narazit na malou krizi, která vás ale ve výsledku posílí, pokud ji zvládnete s klidem a pochopením.

Blíženci

Očekávejte nečekanou návštěvu nebo kontakt od někoho, koho jste dlouho neviděli. Vztahy s rodinou budou dnes napjaté, ale nevzdávejte se. Malé gesto smíru by mohlo zklidnit situaci. V práci se objeví nová výzva, která vám umožní prokázat své schopnosti.

Rak

Vaše pracovní úsilí dnes konečně přinese ovoce. Nadřízený si všimne vašeho odhodlání a ocenění na sebe nenechá dlouho čekat. Ve vztahu ale hrozí, že se budete cítit zanedbávaní. Zvažte, zda si nenaordinujete trochu času sami pro sebe na rozmyšlenou.

Zjistěte, které jste znamení podle čínského horoskopu a co vás čeká!

Lev

Den bude plný nových příležitostí, zejména v oblasti kariéry. Může přijít nabídka, která vám změní dosavadní směřování. V osobním životě však narazíte na drobnou překážku – možná budete muset řešit staré spory, které jste dlouho odkládali. Nevyhýbejte se tomu.

Panna

Dnes se mohou objevit nečekané výzvy v pracovní oblasti, které vás přinutí přehodnotit dosavadní postupy. Nepanikařte, ale postupujte systematicky. Ve vztahu budete čelit neshodám, které si vyžádají více trpělivosti. Na konci dne přijde zasloužený pocit úlevy.

Váhy

Dnešní den vám přinese šanci v oblasti lásky, ať už ve stávajícím vztahu, nebo v navazování nových kontaktů. Buďte otevření a naslouchejte svým pocitům. Zdravotně si však dejte pozor na únavu, tělo si žádá odpočinek. Nepřepínejte se, i drobná relaxace může zázračně pomoci.

Štír

Finanční situace by dnes mohla překvapit nečekaným výdajem. Buďte obezřetní a pečlivě plánujte své kroky. V osobních vztazích se vyhněte impulsivním rozhodnutím, které by mohly ublížit. Klidná hlava vám pomůže překonat menší problémy a najít řešení, které bude fungovat pro všechny.

Přečtěte si horoskop na zítřek, tento měsíc i celý rok.

Střelec

Někdo z vašich přátel vám dnes může přinést cennou radu, která vás posune dál. Buďte otevření novým nápadům. Ve vztahu se objeví známka napětí, kterou by bylo lepší řešit dříve, než se stane vážnější. Klidný rozhovor může pomoci situaci urovnat.

Kozoroh

Ve vztazích dnes očekávejte harmonii a porozumění. Pokud jste nezadaní, dnešní den je vhodný k navázání nového spojení. Na pracovišti však buďte obezřetní, jeden krok vedle by vás mohl stát cenný projekt. Soustřeďte se na detaily, aby vám nic důležitého neuniklo.

Vodnář

Přichází den, kdy se budete muset rozhodnout, jakým směrem se vydat ve vztahu. Buďte upřímní nejen k sobě, ale i ke svému protějšku. Zvažte, zda je čas na nový začátek, nebo na zlepšení stávajícího. V práci buďte opatrní, jeden nepozorný krok by mohl mít nepříjemné důsledky.

Ryby

Vztahy s rodinou budou dnes v centru pozornosti. Možná se setkáte s menším napětím, které si vyžádá kompromis z vaší strany. Vyhněte se hádkám a soustřeďte se na to, co je důležité. Finanční záležitosti vypadají slibně, ale raději ještě neinvestujte do velkých projektů.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.