Ivana, Charlotte a Nelly posílají vzkaz do nebe. Chybíš nám, píší Gottovi

[chooze:gallery;value:34804]

Vdova po Karlu Gottovi se v den výročí jeho smrti podělila o krásné úlomky z jejich společně prožitých 20 let. Na sociálních sítích sdílela bezmála dvě desítky fotek zachycující radostné momenty jejich manželství i chvíle s dcerami. "Nejdražší Karle! Nemohu uvěřit, jak těch pět let bez tebe neskutečně rychle uteklo," vzkázala Gottová do nebe.

Svět se podle ní od jeho smrti změnil téměř k nepoznání. "Jak mnohokrát napsali tvoji příznivci: Doba se dělí na éru za Karla a dobu po Karlovi! Věřím, že mohu mluvit právě i za ně, jak strašně moc nám tady všem chybíš," svěřila se Ivana a přiznala, že datum 1. října, kdy ráda slavila narozeniny Ilony Csákové, pro ni kvůli Gottově smrti navždy potemnělo. 

[chooze:article;value:576413]

Radost jí však dělá vědomí, že na Karla stále vzpomínají tisíce jeho fanoušků. "Náš milovaný Kájo, tvá nesmrtelná duše se dnes musí cítit tolik šťastná, jak na tebe všichni a všude v nejlepším vzpomínají," napsala Ivana. "Prožila jsem s tebou téměř 20 let nádherného života. Byl jsi mi vším. Rádcem, oporou, inspirací. Přítelem a manželem, který mi dal dvě báječné dcery," poděkovala vdova hudebníkovi.

Doufá, že na ně shora dává pozor. "Věřím, že jsem ti to dobro, co jsi vždy a všude rozdával, svou láskou a péčí vracela. Též chci věřit, že mé úsilí o důstojné udržování tvého jména ti tam nahoře dělá velkou radost. Snažíme se ti tady dole nedělat ostudu. A víme, že ji ani neděláme. Vzpomínáme na tebe všechny tři s největší láskou, pokorou a vděčností. Jsi navždy v našich srdcích," dodala Ivana jménem jejich dcer Charlotte a Nelly.

Česko si připomíná odchod Karla Gotta. Podívejte se na video (9/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.