Agáta po bitce Soukupa musela vypnout. S dětmi čerpala sílu na houbách

[chooze:gallery;value:31165]

​Jedno velké drama. Tak by se dal shrnout minulý týden Agáty Hanychové. Bývalá modelka proto vyrazila s dětmi do přírody, aby po náročném týdnu načerpala novou energii. A rodinné chvíle nezapomněla zdokumentovat na svém instagramu.

"Nejdůležitější čas. Pro všechny nezajímavá fotka paní v legínách, pro mě jedna z nejdůležitějších. Focená holkama," připsala Agáta ke snímku z lesa, který pravděpodobně vyfotila její šestiletá dcera Mia. Tu má z předchozího manželství s Jakubem Prachařem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Agáta na fotce krčí ruce a možná tak dává najevo, že se nad nelehkou situací dokáže povznést. Její tvář navíc zdobí úsměv od ucha k uchu. Víkend s rodinou si tak očividně velmi užila.

[chooze:article;value:575909]

Pozornost se k rodině Agáty strhla minulý týden poté, co se při předávání Rozárky poprali její tatínek Jaromír Soukup a Agátin manžel Mirek Dopita. Verze obou stran se ale rozcházejí a pravdu tak odhalí až policejní vyšetřování.

Zatímco Soukup tvrdí, že Dopita napadl jeho, podle Agáty to bylo přesně naopak. Influencerka trvá na tom, že Soukup chtěl napadnout ji a Dopita ji jen bránil. Přiznala také, že má od té doby strach o svůj život.

Jaromír Soukup po potyčce s Miroslavem Dopitou (24/9/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.