Zemřela hvězda amerických filmů John Ashton. Rodina udělala dojemné gesto

"John David Ashton, herec známý především jako drsný detektiv ze seriálu Policajt z Beverly Hills, zemřel," informoval web TMZ. Ve čtvrtek měl v americkém Coloradu prohrát svůj souboj s rakovinou. Bylo mu 76 let.

"John po sobě zanechává odkaz lásky, obětavosti a služby. Jeho památka bude navždy ceněna jeho manželkou, dětmi, vnoučaty, stejně jako jeho bratrem, sestrami, širokou rodinou a všemi, kteří ho měli rádi," řekl jeho zástupce Alan Somers. Hercova rodina požádala, aby lidé místo květin přispívali na hospicovou péči.

[chooze:article;value:575918]

Jak uvádí deník Daily Mail, herec se za svou 50 let dlouhou kariéru objevil ve více než dvou stovkách filmů. Jeho asi nejznámější rolí je právě seržant John Taggart ve filmech s titulem Policajt z Beverly Hills. Poslední z nich měl premiéru letos.

Ashton si zahrál také v seriálu M*A*S*H nebo v komediálním dramatu Johna Hughese Báječná chvíle z roku 1987 s Leou Thompsonovou a Ericem Stoltzem v hlavních rolích. Po boku Roberta De Nira se objevil v akční komedii Půlnoční běh z roku 1988.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.