Musk popírá románek s italskou premiérkou. Nic mezi námi není, tvrdí

Mají pro sebe jen slova obdivu a častují se lichotkami. Není divu, že se začalo mluvit o vztahu mezi Muskem a Meloniovou. "Volba Elona Muska byla volbou jedné z nejpozoruhodnějších osobností současnosti," nechala se slyšet italská premiéra Giorgia Meloniová.

"Obdivuji Giorgiu Meloniovou, která jako italská premiérka odvedla neuvěřitelnou práci. Itálie zažívá rekordní hospodářský růst a rekordně nízkou nezaměstnanost. Je autentická, upřímná a pravdivá. A to nemůžete o politicích vždy říct," nešetřil zase chválou na její adresu Elon Musk.

[chooze:article;value:575268]

Vzájemné sympatie jsou na nich znát už několik měsíců. Naposledy při slavnostní večeři v OSN, kde Meloniová a Musk seděli dokonce vedle sebe a podle zahraničních médií na sebe hleděli až skoro zamilovaně. "Všichni víme, co pak následovalo," napsal jeden z fanoušků Muska.

Miliardář na akci OSN Meloniové prý pouze předával cenu za její průkopnickou roli, její silnou podporu Evropské unie a transatlantického spojenectví a předsednictví skupiny G7 v roce 2024. Jakýkoli poměr popírá. "Byl jsme tam se svou matkou. S premiérkou Meloniovou nemám žádný romantický vztah," reagoval Musk.

O vzájemných sympatiích se spekuluje už dlouho zejména v Itálii. Vztah měl začít v době, kdy se Meloniová v zemi ujala moci. Jejich společným tématem je zejména rodinná politika, oba apelují na to, aby ve vyspělých zemích byla větší porodnost.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.