Americkou televizní hvězdu pobodali. Herec v nemocnici zemřel

[chooze:gallery;value:37524]

​10. září kalifornská policie našla Eduarda Xola (58) pobodaného v tratolišti krve. Sice ještě zvládl zavolat policii o pomoc, ale i přes to byla bohužel veškerá snaha o záchranu hercova života neúspěšná. Zemřel o deset dní později v nemocnici na následky zranění, informuje People. Bylo mu 58 let.

Vraždu má podle kalifornské policie na svědomí jeho známý Richard Joseph Gonzales. Ten se snažil původně nafingovat vlastní napadení, ale policistům se podařilo zjistit, že se nacházel v Xolově bytě.

[chooze:article;value:575301]

​"Z tragické ztráty našeho milovaného Eduarda Xola jsme zdrceni. Naše rodina ví, že svou laskavostí ovlivnil spoustu lidí," uvedla hercova rodina pro portál Deadline. Zároveň požádali, aby veřejnost respektovala jejich soukromí a nechala je truchlit.

Eduardo Xol je českým divákům znám především díky oblíbenému seriálu Vítejte doma, kde jako designér pomáhal sociálně slabým nebo nemohoucím s přestavbou domova. Účinkoval také v několika méně známých telenovelách. Mimo hereckou profesi se věnoval zpěvu a návrhářství.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.