Děsivá nehoda známého herce. Myslel jsem, že jsem mrtvý, svěřil se

[chooze:gallery;value:37482]

Cohen na dramatické chvíle zavzpomínal během newyorské premiéry seriálu Tučnák, ve kterém září například po boku Colina Farrella. "Mysleli jsme, že jsme mrtví," svěřil se. Dodal také, že s manželkou při nehodě utrpěli vážná zranění, píše web Page Six.

"Moje žena má v háji celou ruku. Já mám zlomenou hrudní kost, která se prý nikdy nezahojí. Říká se tomu pakloub a ten se nikdy nezahojí," řekl oblíbený herec, známý například ze seriálu Gilmorova děvčata.

[chooze:article;value:575108]

K nehodě došlo na konci června, když se manželé vraceli domů. Po cestě do nich ale narazil řidič, který ujížděl před policií. Podezřelý se však ze svého auta dostal a i přes přestřelku s policií se mu podařilo z místa nehody utéct. Cohen skončil v nemocnici, ze které se ozval fanouškům.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Scott Cohen (@scottecohen)

"Se zlomenými kostmi, pohmožděnými těly, spoustou léků a následkem náhodného aktu agrese, který nás zasáhl, se vydáváme dál. Jsem velmi naštvaný, že moje existence je právě teď o léčení, ale zároveň jsme s manželkou opravdu vděční, že jsme oba tady a můžeme zažívat lásku a neuvěřitelnou štědrost přátel a rodiny," napsal na instagram a k příspěvku připojil i video.

Dopravní nehodu měla v květnu i zpěvačka Tereza Kerndlová. Podívejte se na reportáž TV Nova (05/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.