Horoskop na dnešní den 22. září: Nechte věci volně plynout

Beran

Vaše energie dnes přitáhne pozornost, ať už v dobrém, nebo zlém. Někteří lidé vám mohou závidět váš elán, což by mohlo vést k napjatým situacím. Nezapomeňte si udržet nadhled a vyhnout se zbytečným konfliktům. Případné spory vyřešte s humorem.

Býk

Rodinné záležitosti dnes mohou vyžadovat vaši pozornost. Někdo z vašich blízkých potřebuje podporu, a to zejména v otázkách týkajících se financí nebo praktických záležitostí. Vaše rada může být neocenitelná, ale nebuďte příliš direktivní.

Blíženci

Zajímavá příležitost v lásce na vás dnes čeká za rohem. Buďte otevření novým známostem, mohou se vyvinout v něco trvalého. Pokud již máte partnera, dnešní den přinese svěží vánek do vašeho vztahu. Nechte věci volně plynout a užívejte si spontánnost.

Rak

Máte před sebou neklidnou neděli. Možná máte pocit, že něco ve vašem životě není v pořádku, ale nemůžete to přesně pojmenovat. Nechte své myšlenky volně plynout a nevytvářejte si zbytečně napětí. Menší fyzická aktivita vám pomůže pročistit hlavu.

Zjistěte, jaké jste znamení podle čínského horoskopu a co vás čeká!

Lev

Vaše charizma dnes září na všechny strany. Lidé vás budou vyhledávat pro radu i inspiraci. Pokud máte nápady na nové projekty, teď je ten správný čas je sdílet s okolím. Pozor však, abyste se nenechali unést přílišným nadšením a zachovali si nadhled.

Panna

Zdraví by dnes mělo být vaší prioritou. Možná jste poslední dobou zanedbávali svůj odpočinek nebo přepínali své síly. Dejte si pauzu a soustřeďte se na relaxaci. Krátká procházka nebo meditace vám mohou pomoci obnovit rovnováhu a energii.

Váhy

Den bude plný harmonie a lásky. Ve vztazích vám vše půjde hladce a možná se dočkáte i příjemného překvapení. Pokud jste single, můžete dnes narazit na někoho, kdo vás zaujme. Důležité je, abyste se nebáli ukázat své skutečné emoce a nebyli příliš rezervovaní.

Štír

Opatrnost je dnes namístě, zejména pokud jde o vztahy. Někdo ve vašem okolí možná nehraje fér a snaží se vám podkopnout nohy. Buďte obezřetní a nenechte se zatáhnout do her, které nejsou pro vás. Držte si nadhled a zaměřte se na to, co je skutečně důležité.

Přečtěte si horoskop na zítřek, tento měsíc i celý rok.

Střelec

Dnešek vám přinese inspiraci v oblasti práce nebo studia. Možná dostanete nápad, jak zlepšit svou profesní dráhu, nebo objevíte nové téma, které vás nadchne. Nebojte se své nápady sdílet s ostatními, mohou vás podpořit a dodat vám další motivaci.

Kozoroh

Vztahy dnes mohou procházet zkouškou trpělivosti. Pokud se vyskytne nedorozumění s partnerem nebo blízkými, snažte se nezvyšovat napětí a spíše věc nechte chvíli uležet. Není třeba vše řešit hned. Klid a odstup vám pomohou získat potřebný nadhled.

Vodnář

Možná se vám dnes nabídne příležitost navázat kontakt s někým z vaší minulosti. Staré vztahy a přátelství by mohly být znovu oživeny, což vám přinese radost a inspiraci. Pokud máte pocit, že někdo čeká na vaši zprávu, neváhejte a udělejte první krok.

Ryby

Intuice vám dnes napoví, co dělat dál. Někdy je lepší nechat věci plynout a nezasahovat do nich. Uvolněte se a sledujte, jak se situace vyvine. Důvěřujte tomu, že vše se děje tak, jak má, a vaše vnitřní síla vás povede správným směrem.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.