Princezna Kate už nikdy nebude stejná. Může za to jeden muž

[chooze:gallery;value:34408]

​Osudový muž Kate Middleton – i tak by se dalo hovořit o princi Williamovi, se kterým dnes princezna tvoří manželský pár už 13 let. Podle princeznina bratra Jamese ji změnil k nepoznání. A to v tom nejlepším slova smyslu.

"Bylo krásné vidět, jak ji zvedl sebevědomí," citoval Jamese Williama Middletona deník Mirror a dodal, že díky Williamovi úplně rozkvetla. Princ ji prý i po letech dělá šťastnou a bratr Kate doufá, že princezna už nikdy nebude taková jako dřív. 

[chooze:article;value:574570]

​"Říkal jsem si, jaké má William štěstí, že si vzal mou schopnou, přízemní starší sestru, a byl jsem si od začátku naprosto jistý, že se milují," citoval ho deník Daily Mail. "Věděl jsem, že se o ni postará. A dělá to dodnes," doplnil. Vztah s Williamem jí prý svědčí.

Princ William a Kate spolu začali randit už na univerzitě. V roce 2007 se měl pár na chvíli rozejít, avšak už v červnu téhož roku se objevily spekulace o tom, že se k sobě vrátili. O tři roky později, tedy v roce 2010, se na návštěvě Keni zasnoubili. V roce 2011 si řekli své "ano" a v roce 2013 se páru narodilo první dítě – princ George. V roce 2015 pak na světě přivítali dceru Charlotte a v roce 2018 syna Louise.

Princ William si nechal narůst vousy. Dřív byla oholená tvář povinností, říká novinářka:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.