Horoskop na dnešní den, 21. září: Dnešek ovládnou vášně

Beran

Dnešní den bude nabitý vášní, a to zejména ve vztazích. Možná budete nuceni čelit partnerově nespokojenosti, ale zkuste zůstat klidní. Čas na upřímný rozhovor přijde brzy. Nevyhýbejte se emocím, ale nechte situaci dozrát, než učiníte nějaká zásadní rozhodnutí.

Býk

Pozornost věnujte domácím záležitostem a rodinným vztahům. Někdo blízký by mohl potřebovat vaši radu či podporu, a to hlavně v otázkách týkajících se financí. Pokud jste zvažovali větší nákup nebo investici, dnes je vhodný den, abyste o tom přemýšleli s chladnou hlavou.

Blíženci

Něco nového a vzrušujícího se rýsuje na obzoru, ať už v lásce, nebo v kariéře. Nechte se unést spontánními příležitostmi, které se vám nabídnou, a neváhejte zkusit něco neobvyklého. Risk, který dnes podstoupíte, se vám může vyplatit více, než čekáte.

Rak

Klid a harmonie jsou dnes to, co budete hledat. Pokud cítíte napětí ve vztahu, bude lepší dát si prostor a strávit nějaký čas o samotě. Vyřešíte tím mnohem více než rozhovorem. Rodina vás podpoří, ale zároveň budete muset učinit některé osobní oběti.

Přečtěte si horoskop na zítřek, tento měsíc i celý rok.

Lev

Láska je dnes na prvním místě. Váš partner vám projeví svou oddanost a možná vás čeká i malé překvapení. Pokud jste nezadaní, dnešní setkání by mohlo přinést novou romantickou jiskru. Buďte otevření novým lidem a nechte věci přirozeně plynout.

Panna

Dnes se soustředíte na svůj osobní růst a sebereflexi. Udělejte si čas na přemýšlení o tom, co vás v poslední době trápí. Možná objevíte nový způsob, jak přistupovat k problémům, které vás už delší dobu pronásledují. Nepodceňujte sílu introspekce.

Váhy

Romantika a vášně dnes ovládnou váš den. Jestli máte pocit, že váš vztah potřebuje nový impulz, dnešní den přinese inspiraci, jak na to. Kreativní přístup k lásce a náklonnosti vás s partnerem přiblíží. Pokud jste sami, otevřete své srdce novým možnostem.

Štír

Přichází den plný záhad a tajemství. Možná odhalíte něco, co vás zaskočí, zejména v oblasti vztahů. Nejednejte impulzivně, ale dejte si čas vše promyslet. Přátelé vám mohou nabídnout zajímavou perspektivu, která vám pomůže vidět věci v novém světle.

Zjistěte, jaké jste znamení podle čínského horoskopu a co vás čeká!

Střelec

Dnes vás čeká dobrodružství v osobním životě. Buďte otevření novým zážitkům a nesetrvávejte v zaběhnutých stereotypech. Pokud máte s partnerem něco nevyřešeného, může být tento den plný překvapení, která vás oba přimějí vidět věci jinak.

Kozoroh

Na obzoru jsou nové profesní výzvy, které mohou ovlivnit váš další vývoj. Přemýšlejte o tom, jak se postavit k novým projektům a co vás posune vpřed. Dnešní den vám nabídne možnosti, jak posílit svou pozici, ale nezapomínejte, že rodina vás také potřebuje.

Vodnář

Víkend bude příležitostí k prohloubení přátelství. Možná máte někoho, s kým jste dlouho nemluvili, a teď je ten pravý čas obnovit kontakt. Společně strávené chvíle vás nabudí a přinesou spoustu nových podnětů. Nebojte se nečekaných telefonátů nebo návštěv.

Ryby

Nedělejte si dnes starosti s věcmi, které nemůžete ovlivnit. Raději si užijte čas s rodinou nebo se svými koníčky. Vaše intuice vám napoví, co je pro vás teď nejlepší. Možná objevíte nový způsob, jak řešit některé problémy, na které jste už dlouho nemohli najít odpověď.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.