Napřed hádka, pak došlo i na nůž. Policie pátrá po ozbrojeném muži z Trutnova

Po 28letém ozbrojeném Lukáši Szedlákovi, který měl údajně napadnout o deset let staršího muže na autobusovém nádraží v Trutnově, od úterý pátrá policie. K napadení došlo po divoké hádce. "Napadený muž byl s bodným zraněním letecky transportován do nemocnice. Útočník z místa činu utekl," uvedl policejní mluvčí Iva Kormošová.

Pachateli hrozí trest odnětí svobody na tři až deset let. Protože se ho policii zatím nepodařilo dopadnout, požádala o pomoc s pátráním veřejnost.

[chooze:article;value:574582]

​Szedlák je 172 centimetrů vysoký a je hubené postavy. Má krátké hnědé vlasy a modré oči. Poznat by ho lidé mohli podle četných tetování, která má rozesetá po těle. Szedlák je podle policie ozbrojený nožem, avšak ne nebezpečný. I přesto se ale nedoporučuje, aby s ním lidé přišli do kontaktu.

Zatím vyšetřovatelé během pátrání zjistili, že byl naposledy viděn v Hradci Králové. V případě, že by kdokoliv věděl nějaké informace jak o pachateli, tak o celém incidentu, ať neprodleně zavolá na linku 158 nebo zajde na nejbližší policejní služebnu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.