TV Nova připravila speciální volební vysílání. Hosty budou Klaus i Zeman

Již tento pátek a sobotu proběhnou krajské a ve vybraných obvodech i senátní volby. TV Nova bude průběh voleb bedlivě sledovat a pro své diváky si připravila speciální program, který začne už v pátek 20. září. 

Volební místnosti se otevřou ve 14 hodin a krátce předtím se diváci dočkají speciálního vstupu, který potrvá přibližně 15 minut. Hlavní program začne v sobotu, kdy bude diváky na televizi Nova od 13:45 do 18:00 čekat kontinuální vysílání plné zajímavých hostů. 

Rey Koranteng s nimi bude ve volebním studiu analyzovat průběh voleb, komentovat výsledky a nastiňovat možné povolební koalice. Mezi hosty budou například politolog Ladislav Mrklas, komentátor Petros Michopulos, bývalý hejtman Jiří Zimola, politologové Milan Školník a Lukáš Valeš či novinář Dalibor Balšínek. Kolem 16:00 zavítá do studia bývalý prezident Václav Klaus a kolem 17:00 bývalý prezident Miloš Zeman.

Tři moderátoři

Kromě Reye Korantenga se mohou diváci těšit ještě na dvě moderátorky. Bára Divišová bude sledovat průběžné výsledky krajských voleb a seznamovat s nimi diváky, Michaela Indráková se zaměří na výsledky 1. kola senátních voleb. 

[chooze:article;value:569835]

​"Letošní krajské a senátní volby jsme se rozhodli pokrývat ve velkém. Po sérii předvolebních debat, rozhovorů a dalších výstupů v televizi, na webu, včetně TN Live, i sociálních sítích se nyní zaměříme nejen na zveřejňování a komentování výsledků, ale vydáme se i do volebních štábů, abychom získali první reakce na výsledky a byli u úvodních vyjednávání, která budou, vzhledem k aktuální situaci, zásadnější, než se mohlo ještě minulý týden zdát, " popsal ředitel zpravodajství TV Nova Kamil Houska.

Další program

Sobotou ale volby pro TV Nova nekončí. "Celou sérii volebního pokrytí uzavřou o víkendu Televizní noviny a také nedělní Střepiny, které budeme vysílat živě. Speciál se bude soustředit na vývoj povolebních vyjednávání o nových krajských koalicích a dopady výsledků voleb," dodala Bára Divišová.

Celý průběh voleb bude pro své čtenáře a diváky sledovat i web TN.cz a TN Live. Informace, zajímavé články a pak i volební výsledky ke krajským volbám najdete zde, k senátním zde.

Sledujte předvolební debaty na TN Live:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.