Jon Bon Jovi zachránil ženu před sebevraždou. Rozmluvil jí skok z mostu

[chooze:gallery;value:36566]

​Bon Jovi a jeho tým natáčel v úterý na mostě přes řeku Cumberland v Nashvillu videoklip ke své písni The People's House, píše deník The Tennessean. Na videu z bezpečnostních kamer, které zveřejnila místní policie, je vidět žena v modrém tričku, která stojí na krajní římse mostu a rukama se drží jeho zábradlí.

Záznam ukazuje, jak se zpěvák spolu s asistentkou produkce k ženě přiblíží. Bon Jovi jí pokyne rukou na pozdrav, načež se k nim žena otočí čelem a začnou spolu mluvit. Po chvíli rozhovoru asistentka ženu lehce pohladí po zádech a za zpěvákovi pomoci jí pomohou přelézt zpátky za zábradlí na most. Poté se se zpěvákem obejme a společně odejdou. Most byl během nátačení pro veřejnost otevřený a během incidentu kolem normálně procházeli lidé.

[chooze:article;value:544352]

Nashvillská policie rockera a jeho tým za pohotovou pomoc ženě pochválila. „Je potřeba, abychom si všichni navzájem pomáhali udržet bezpečí,“ uvedl v prohlášení šéf tamní policie John Drake. Žena byla následně převezena na psychiatrickou kliniku.

Server ABC News v této souvislosti připomněl, že hudebník prošel rozsáhlým školením, jak mluvit s lidmi, kteří se ocitli v obtížných situacích. On a jeho manželka Dorothea jsou totiž zakladateli nadace JBJ Soul Foundation, která pomáhá právě lidem v těžkých životních krizích.

Most byl v roce 2014 pojmenován po legendárním tennessejském redaktorovi Johnu Seigenthalerovi, který v 50. letech zabránil muži ve skoku z mostu.

S ohledem na soukromí osoby, která zažila krizový okamžik, odmítl Bon Jovi podrobnější vyjádření pro tisk.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.