VIDEO: Mladík na ulici napadl těhotnou ženu. Kolemjdoucí tvrdě zakročil

Miliony zhlédnutí získalo video dramatické situace ze zastávky u pražského Masarykova nádraží. Vidět je na něm, jak mladík napadl ženu, která měla podle spekulací dokonce být těhotná.

"F*ck you. La la la la la…" volal na ni se zdviženými prostředníčky, zatímco ona si ho natáčela. Pak se ale rozešel přímo k ní. "Proč? Co děláš?" ptala se ho slovensky. Mladík se ale nejprve natáhl a následně ji i udeřil.

[chooze:article;value:573331]

V tu chvíli se do situace vložil zachránce, údajně Ukrajinec, který útočníka rychle svalil na zem. Tam ho zpacifikoval několika údery rukou a kopancem. Video zveřejnila na síti X uživatelka Barbora Mercury. Není zřejmé, kdy se událost přihodila, co jí předcházelo a následovalo.

Většina komentujících chování zachránce pochválila a mladíka naopak odsoudila. "Aspoň že tam byl někdo, kdo zakročil. Hrozný, jak všichni okolo jen koukají," psal jeden z nich. "Pak už nebyl tak ostrej. Vysmaženej kripl s uhnilýma zubama," dodal další.

Podle policejní mluvčí Evy Kropáčové se policie případem nezabývá. "Nezjistili jsme, že bychom to měli někde oznámené," řekla.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.