Podezřelý z únosu Maddie se přiznal ke zvěrstvům. Oběti týral svazováním a bitím

[chooze:gallery;value:33381]

Odsouzený pedofil a násilník Christian Brückner si odpykává sedmiletý trest za tři znásilnění a dva případy sexuálního zneužívání dětí. Státní zástupkyně Vanessa Beyseová nyní požádala o předvolání svědka Laurentia C., který byl v roce 2019 vězněn spolu s Brücknerem, píše německý web Bild.

Ten u soudu v Braunschweigu uvedl, že se mu měl Brückner přiznat ke dvěma znásilněním, kterých se dopustil v portugalském Algarve mezi lety 2000 až 2017. Jednou z obětí měla být tehdy 72letá Američanka Diana M., za jejíž znásilnění byl Brückner v roce 2019 odsouzen k sedmi letům vězení.

Podle portálu Mirror se dnes 47letý Brückner údajně ve své cele chlubil tím, že "starou dámu svázal a bil, což ho opravdu vzrušovalo". Druhý zločin měl spáchat v jednom z tamních hotelů a oběť následně okrást. Dával si prý dobrý pozor na to, aby po sobě nezanechával žádné stopy.

[chooze:article;value:570777]

Kromě těchto dvou případů si Němec odpykává trest za znásilnění dnes 40leté Hazel Behanové, kterou údajně znásilnil v jejím hotelovém pokoji v roce 2004. V dubnu 2007 se měl na pláži odhalit před dospívající dívkou a v roce 2017 před 11letou dívkou, píše web Daily Mail

Brückner je také podezřelý z únosu a zabití Maddie McCannové, která zmizela z portugalského letoviska Praia da Luz v květnu 2007. Letos v červenci ale soud zrušil na Brücknera zatykač a je pravděpodobné, že by mohl být začátkem příštího roku propuštěn. Soud by měl skončit v říjnu.

Němečtí vyšetřovatelé vloni obnovili pátrání po zmizelé Maddie (05/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.