Soukup poprvé ukázal náhradu za Agátu. Sbalila ho královna plastik

[chooze:gallery;value:37275]

Jaromír Soukup má nový objev. Na sobotní boxerský zápas v pražské Sportovní hale Fortuna dorazil ruku v ruce s Evou Feuereislovou. Královna plastik, která se pyšní silikonovými devítkami, se od zámožného podnikatele nehnula ani na krok.

V nedávných dnech se přitom začalo spekulovat, že jeho novou přítelkyní je modelka Dominika Mesarošová. Ta se kromě jiného také proslavila notně přifouknutým hrudníkem.

[chooze:article;value:572812]

Že je všechno jinak, Soukup ale naznačil už ve čtvrtek. "Nevšímám si nesmyslů a pracuji. Na sobě i v médiích. V sobotu se dozvíte více," napsal na instagramu.

Feuereislová si pozornost fotografů i dalších lidí okolo neskrývaně užívala. Úsměvy rozdávala do všech stran a bylo znát, že je jí vedle Jaromíra vážně dobře. To Soukup úsměvy spíš šetřil. Nejspíš je Evě dopřává jen v soukromí.

Jméno někdejšího mediálního magnáta je s novou ženou spojováno rok po bolestném rozchodu s Agátou Hanychovou. S ní ve střídavé péči vychovává dceru Rozárku. Vztahy mezi expartnery jsou však napjaté a péči o holčičku jim to příliš neusnadňuje.

Hanychová byla po rozchodu na pokraji zhroucení: Kašlu na matky samoživitelky, řekla (09/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.