Známý dětský psycholog Radek Ptáček (48) zmizel. Policie po něm pátrá

[chooze:gallery;value:37212]

Policie pátrá po významném dětském psychologovi Radku Ptáčkovi. Měří 180 až 185 cm, má střední postavu, hnědočerné rovné vlasy a modré oči. Je mu 48 let, policie ale uvádí, že vypadá na 40 až 45 let. Pátrání na základě hlášení rodiny vyhlásila policie Středočeského kraje.

O pomoc s nalezením prosí i jeho kolega z oblasti psychologie Petr Hroch. "Kéž by se jednalo jen o nějaké nedorozumění, nějakou bagatelní mimořádnost, o nic vážného. Přesto si dovolím požádat o sdílení, o koukání kolem sebe, o přání všeho dobrého, i o modlitbu, kdo může a chce," napsal na sociální síť facebook.

[chooze:article;value:571960]

​Sám Ptáček je na sociálních sítích poměrně aktivní. V neděli ve večerních hodinách si na svůj facebookový profil napsal status, ve kterém uvedl, že po 25 letech v psychologii může říct, že to jediné, co je v životě důležité, je láska.

"Můžete dobře jíst, sportovat, ale když nemáte vztahy, je to stejně jedno. Nehledejte elixír dlouhého života, máte ho možná vedle sebe… Pečujte o toho druhého víc než o sebe… A jestli bych měl definovat to, co v životě opravdu zabíjí, je to samota… Samota vás zničí…pomalu a spolehlivě," napsal.

Policie žádá veřejnost, aby veškeré informace o pohybu pohřešovaného Radka Ptáčka sdělila na linku 158. Obrátit se lidé mohou i na nejbližší policejní služebnu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.