Zemřel idol mládeže 60. let. Úspěšný herec bodoval i jako zpěvák

[chooze:gallery;value:37211]

​James Darren se prosadil nejdříve v televizi, ale následně si vybudoval také slušnou hudební kariéru. O jeho smrti informoval média Darrenův syn Jim Moret. Jeho otec měl zemřít v pondělí v nemocnici Cedars-Sinai v Los Angeles, uvedl web Variety

"Byl to dobrý muž. Velmi talentovaný a věčně mladý," popsal svého otce Moret. Darren měl podstoupit operaci srdce, kterou ale lékaři vyhodnotili jako příliš rizikovou, uvedl web The Hollywood Reporter. Konkrétně mělo jít o náhradu chlopně. Lékaři ho poslali domů, kde se ale jeho stav zhoršil a musel být znovu hospitalizován. 

[chooze:article;value:571950]

​Nejvíce se proslavil ve filmech pro náctileté, konkrétně především v seriálu Gidget z 60. let. Diváci ho mohli vidět i například v seriálu Star Trek: Hluboký vesmír devět. Několikrát se chopil i role režiséra, například u seriálů Beverly Hills, 90210 a Melrose Place.

Bodoval jako zpěvák

Úspěšná byla i jeho hudební kariéra. Největším hitem byla píseň Goodbye Cruel World. Celkově vydal čtrnáct alb. Zůstala po něm manželka Evy, synové Jim Moret, Christian Darren a Tony Darren a pět vnoučat.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.