Meghan připravila Archieho a Lilibet o všechno, tvrdí expert. Obává se výčitek

[chooze:gallery;value:30714]

​Harry a Meghan se v roce 2020 odstěhovali do USA, kde začali nový život. Ten se výrazně odlišuje od toho, jaký by žili ve Velké Británii po boku královské rodiny. Jenže právě to by podle experta na britskou královskou rodinu Toma Quinna mohl být v budoucnu problém.

Na rozdíl od Harryho a Meghan, kteří si život v ústranní vybrali dobrovolně, byly jejich děti od královské rodiny odtrženy na popud rodičů. Meghan se tak prý obává toho, že jí to v budoucnu vyčtou. "Meghan se obává, že ji její děti budou obviňovat, pokud nebudou vídat své bratrance a budou mít v dospělosti pocit, že byli připraveni o to, co je čekalo ve Spojeném království," citoval ho deník Mirror.

[chooze:article;value:571397]

​S jeho názorem souhlasí i královská odbornice Jennie Bondová. "Děti vyrůstají a přirozeně se zajímají o svůj původ. A když je vaším dědictvím jedna z nejslavnějších rodin na světě, bude vám to nepochybně připadat poněkud zvláštní až možná smutné, že je téměř neznáte nebo si je nepamatuje," řekla podle The News magazínu OK!.

"Představte si Archieho, jak je mu 15 let a říká svým přátelům: 'Můj děda je/byl králem! A můj strýc je/bude králem!' Ale sotva je znal nebo se s nimi setkal. Je to smutné. A Meghan za to bude muset nést hlavní zodpovědnost," dodala.

Zatímco pětiletý Archie se ještě stihl narodit ve Velké Británii, jeho mladší sestra Lilibet přišla na svět v Kalifornii a stala se prvním pravnoučetem zesnulé královny Alžběty II., které se narodilo v zámoří. Oba dva jsou přitom následníci britského trůnu. Archie je aktuálně šestým v pořadí a Lilibet sedmá.

Princ Harry práci nemá, Meghan neúspěšně prodává marmelády. Nestrádají díky dědictví, říká odborník:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.