Možné je všechno! Pavel Zedníček uvádí novou zábavnou show

Zábavné hry a vtipné scénky v podání těch největších hvězd! A v roli moderátora legenda televizní zábavy Pavel Zedníček. "Je to strašně zábavné, je to milé a bezvadné. Je to opravdu hezká sranda, takže diváci se mají na co těšit," řekl moderátor a herec Pavel Zedníček.

"Je to zase něco úplně jiného, než jsem zažívala poslední roky, a týká se to vlastně hodně improvizace a já jsem si říkala, jestli to vlastně ještě umím," svěřila se herečka a zpěvačka Eva Burešová.

Známé osobnosti baví diváky, ale prý i sebe. "Pro mě tady ten druh této show je něco, co mě baví už od dětství. To je tím, že jsem chodila na dramatický kroužek s Jirkou Mádlem," přiznala herečka Petra Nesvačilová.

[chooze:article;value:571379]

​"Já mám pocit, že dělám poslední dobou už moc toho umění a že jsem si přestal trochu hrát, takže sem posílám takového svého dvojníka," nadnesl herec a režisér Jiří Mádl.

Tanec, zpěv, improvizace, ale i adrenalinové hry prověří schopnosti účinkujících. "Já myslím, že vlastně cokoli, co může staršího člověka ohrozit na životě, pro mě bude blbý. To znamená, že u tří čtvrtin her můžu zemřít. I proto bych doporučoval, aby se lidi dívali, protože to je možná to poslední, kdy mě uvidí," zavtipkoval herec Ondřej Sokol.

"Neřekl bych, že se děsím, ale neumím zpívat. Takže na zpívání se moc těším," připustil herec Jakub Štáfek. Nový pořad Možné je všechno začíná na TV Nova od sobotních 20:20. Pořad najdete i na Voyo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.