Kriminálka Anděl se vrací s 16 novými epizodami. Je to čím dál lepší, říkají herci

Kriminálka Anděl patří k nejsledovanějším televizním seriálům a tvůrci slibují, že v nasazeném trendu budou pokračovat. "Snažíme se furt zachovat Kriminálku Anděl tak, jak ji diváci znají," sliboval herec Marek Taclík.

"Přijde mi, že se ta úroveň zvedla obecně. Přijde mi, že ty scénáře jsou lepší, že ty zápletky jsou zajímavější. Přijde mi, že ta parta funguje ještě líp, než fungovala v páté sérii," myslí si herec Oskar Hes.

[chooze:article;value:570353]

​I v následující řadě uvidí diváci Oskara Hese a Jiřího Langmajera. "Jirka dokáže člověka velmi dobře vykolejit a já se občas nechám od těch starších, který respektuju," řekl o svém hereckém kolegovi Hes.

Jednou z nejvíce oceňovaných předností seriálu je realistické zpracování. Scenáristé a tvůrci úzce spolupracují s odborníky z oblasti kriminalistiky. "Máme tady kluka, co se o nás stará, což je kriminalista, říká se jim vražedníci. Je to strašný, ale to je práce, na kterou člověk musí mít trošku víc, než mám já," žertoval Langmajer.

Herecký matador si také nemůže vynachválit režii. Především Petera Bebjaka. "Moc jsem se těšil, že dva díly bude dělat Bebo, to je moc fajn kluk, ale zase nemůžeme dát do popředí jenom jeho. Kluci jsou všichni fajn! Režírují to tři kluci ze Slovenska," dodal Langmajer. Seriál Kriminálka Anděl najdete i na VOYO.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.