Honza (20) zmizel za záhadných okolností. Pátrá po něm stovka policistů

Stovka policistů a hasičů se v pondělí v osm ráno sešla u rybníka Blažkovec. Ten je v polích a stranou zástavby, poblíž je obec Koudelka, tři kilometry jsou pak Holice, odkud muž pochází. Policisté se domnívají, že právě sem mohl chodit pohřešovaný 20letý Jan Včelák.

Je to záhada bez konkrétních indicií. To jediné, co zatím policie má, je fotka jeho obličeje. V databázi pohřešovaných lidí je už od soboty a policisté doufají, že ho někdo pozná. Pak by měl takový člověk hned volat linku 158. Mladík je vysoký asi 175 centimetrů, je mu 20 let, ale působit může mladším dojmem.

[chooze:article;value:563943]

​Dávno už hlídky prověřily zdravotnická zařízení, ale hospitalizovaný není. Kamarádi o něm nic nevědí a stejně tak i rodina. Neexistuje například ani dopis na rozloučenou. Jisté je jedno, odešel z domu bez osobních věcí a o víkendu se po něm slehla zem.

Do akce se zapojují pátrací drony, čtyřkolky a také služební psi. V neděli už hladinu rybníka prohledávali hasiči, nyní se pátrá zejména v jeho okolí. Policie ani neví, v jakém oblečení muž odešel.

[chooze:article;value:570842]

"Policie rozhodně nedoporučuje provádět opatření ze strany veřejnosti, která by měla za následek omezení práv nebo osobní svobody zveřejněných osob i s ohledem na vlastní bezpečnost. Policie žádá občany, aby veškeré informace k pohřešovaným nebo hledaným osobám sdělili na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky," vyzvali policisté.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.