Putin se ztrapnil před Kadyrovem. Sluchátka na střelnici si nasadil opačně

Fotky a video Putina na střelnici kolují sociálními sítěmi. Sluchátka má totiž naopak. "Zajímalo by mě, proč si Putin (nejdřív jsem ho ani nepoznal) nasadil sluchátka tímto způsobem? Aby měl plnovous jako Kadyrov?" ptá se například bývalý poradce ukrajinského ministra vnitra Anton Heraščenko na sociální síti X.

Není ale jediný, kdo si myslí, že se Putin před Kadyrovem ztrapnil, upozornil Newsweek. "Mají všichni strach mu říct, že takhle se ochranná sluchátka nenosí?" napsal na X jeden z účtů.

[chooze:article;value:570271]

Další rovnou oživili spekulace o zdraví šéfa Kremlu. "Byl jsem 11 let funkcionářem rybářského a loveckého klubu a také jsem vedl kurzy používání střelných zbraní. Nikdy jsem neviděl, že by někdo nosil sluchátka tímto způsobem. Vypadá to, že Putin má demenci," vzkázal americký advokát Charles C. Hedrick. Někteří uživatelé zase vtipkují, že si Putin nechtěl rozcuchat vlasy.

Není to navíc poprvé, co si ruská hlava státu nasadila sluchátka podivným způsobem. Naopak si je Putin v minulosti dal několikrát. Nikdy ale nevysvětlil proč.

Pokud budou ukrajinští vojáci v Rusku postupovat déle, může to na Putina vytvořit tlak u jeho elit, říká analytik (8/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.