Pravda o vztahu Kate a Williama. Za vším stojí princova bývalá láska

Princ William a jeho manželka princezna Kate tvoří jeden z nejoblíbenějších a nejstabilnějších párů na světě. Pohádku o tom, jak budoucí král potkal svoji životní lásku během studií, zná snad každý. Zajímavé ale je, že jejich vztah William poprvé potvrdil díky své bývalé přítelkyni, píše web Mirror.

Kate a William se totiž s přáteli účastnili večeře, na které nechyběla ani princova ex Carly Massy-Birchová. Ačkoliv byl vztah Williama a Kate veřejným tajemstvím, Birchová ho měla k princově nelibosti oficiálně prozradit během hry "nikdy jsem", píše portál Independent.

"Nikdy jsem nechodil se dvěma lidmi v téhle místnosti," měla tehdy prohlásit Birchová. Ta přitom moc dobře věděla, že William tvoří pár právě s Kate, která seděla vedla něho. "Nevěřím, že jsi to právě řekla," měl se v tu chvíli šokovaný princ na svoji bývalou lásku obořit.

[chooze:article;value:570360]

Navzdory tomu ale mezi bývalými partnery nepanuje žádná nevraživost. Birchová se dokonce účastnila svatby Williama a Kate, která se odehrála v roce 2011. V jednom z rozhovorů ovšem přiznala, že jejich vztah ze začátku vnímala jen jako "typický univerzitní románek".

William a Kate se poprvé setkali v roce 2001, když oba studovali na Univerzitě St Andrews ve Skotsku. "Myslím, že když jsme se poprvé potkali, tak jsem celá zrudla a raději jsem se vytratila. Hrozně jsem se styděla," zavzpomínala Kate na jejich první setkání.

Princ William překvapil vizáží. Novinky z královské rodiny rozebrala novinářka Barbora Koukalová (8/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.