Podlý plán Harryho a Meghan. Chtějí, aby Kate trpěla, tvrdí expert

Princ Harry a jeho manželka Meghan minulý týden absolvovali čtyřdenní návštěvu Kolumbie, kam je pozvala kolumbijská viceprezidentka Francia Márquezová. Podle královského experta Toma Quinna se manželé v Kolumbii zaměřili na projekty, které jsou blízké princezně Kate.

Harry a Mehhan se během svého pobytu v Kolumbii účastnili hned několika akcí, které byly zaměřené na duševní zdraví mladých lidí a na boj proti kyberšikaně. Márquezová také ocenila jejich nadaci Archewell Foundation, o které prohlásila, že má "celosvětově vedoucí postavení při podpoře bezpečnějšího online prostředí".

"To je hudba pro Meghaniny uši. Představitele paláce to však podráždilo, že se zas Harry s Meghan snaží předběhnout Kate. Princeznin zájem o blaho dětí byl vždy ústředním bodem její role v královské rodině," řekl Quinn. Kdyby se jim to povedlo, Kate by to podle něj mohlo ranit.

[chooze:article;value:570084]

Kate se jako maminka tří dětí o tuto problematiku dlouhodobě zajímá. V roce 2021 například založila Centrum pro rané dětství, které se zaměřuje na to, jak prvních pět let života dítěte formuje jeho budoucí dospělý život.

Kensingtonský palác pak před pár týdny oznámil, že Kate a William společně připravují nový projekt, který má zvýšit povědomí o duševním zdraví. Podle magazínu Hello! ho manželé mají dokonce financovat z vlastní kapsy.

Princezna Kate je miláčkem Britů. V popularitě prý překonala i Dianu (05/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.