Nahý Rus se v Thajsku pokusil znásilnit krávu. Vzala ho na rohy

Nahý ruský turista pod vlivem marihuany se podle agentury Asia Pacific Press pokusil znásilnit krávu v Thajsku. Ta se však zdrogovanému násilníkovi bránila a napadla ho.

Incident se stal ve čtvrtek na jihu země ve městě Surat Thani. Šestadvacetiletý Jevgenij K. se svléknul a pokusil se nasednout na krávu přivázanou k dřevěnému plotu na poli. Ta ho vzala na rohy, srazila na zem a pokračovala v útoku.

Místní obyvatelé zavolali policii už v momentě, kdy si všimli nahého muže, jak se potuluje po okolí. Obávali se totiž, co by mohl způsobit. Pak už jen slyšeli, jak volá o pomoc, když ho zvíře napadlo. Na místo dorazila policie i záchranáři. Nahého a zraněného muže se jim před mstící se krávou podařilo zachránit a odvezli ho do nemocnice.

[chooze:article;value:569061]

"V jeho autě jsme našli marihuanu, takže byl možná zfetovaný. Jeho jednání naznačuje, že se snažil s krávou udělat něco nekalého, že se s ní snažil mít sex," uvedl zdravotník z nadace Ban Na Doem, který Evgenije ošetřoval.

"Je možné, že se pokusil o sex s krávou, ale nemůžeme to říct s jistotou. Žádné sperma na ní nebylo," popsal situaci policejní poručík Thongchai Chaikit.

Není to poprvé, co policisté v jihovýchodní Asii řešili ruského turistu pod vlivem návykových látek. Noviny Bali Times v květnu informovali o případu, kdy měl Rus pod vlivem návykových látek na ostrově Bali znásilnit Bělorusku. Také se měl dopustit napadení, zastrašování a ničení majetku. 

Provincie Surat Thani:

Kuriózní případy týkající se turistů musí řešit i čeští policisté. V červenci je museli vykázat z neobvyklého místa:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.