Michal havaroval s autem, vrak byl prázdný. Nikdo už dva dny neví, kde je

Slovák Michal Medveď vyrazil do České republiky na návštěvu ke svému kamarádovi v Klikařově, místní části obce Neurazy na Plzeňsku. V neděli spolu vyrazili na oběd do Klatov, asi ve 13:30 se vrátili do Klikařova.

"Pohřešovaný se následně sebral a beze slov odjel se svým vozidlem Opel Mokka se zahraniční registrační značkou. S ním měl pravděpodobně dne 18. srpna v 16:15 dopravní nehodu u Vojovic v okrese Plzeň-jih," uvedla policie.

Vojovice na mapě:

Jenomže když na místo dorazily složky integrovaného záchranného systému, po Michalovi se slehla zem. Od neděle se neozval ani známým, ani nikomu jinému. Problémem je také to, že si u kamaráda v Klikařově nechal jak mobil, tak doklady a peníze.

Michal navíc může trpět zdravotními obtížemi. "Může být ve stresu, mít psychické problémy, dle přítelkyně může trpět i ztrátou paměti, nemusí si pamatovat, jak se jmenuje a kde bydlí," dodala policie.

[chooze:article;value:570332]

​Michal je asi 180 až 185 centimetrů vysoký, střední postavy, má hnědé oči a vousy. Není nebezpečný ani ozbrojený. Na sobě měl světlé kraťasy, černé tričko a pantofle.

Pokud máte o Michalovi či místě jeho pobytu nějaké informace, volejte na číslo 158 nebo se zastavte na nejbližší policejní služebně.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.