Eva Holubová o strachu z rakoviny. Nemohla jsem se toho zbavit, přiznává

Oblíbená herečka Eva Holubová se na sociální síti Instagram rozpovídala o svém dlouhém boji s hubnutím. Přiznala dokonce, že si kvůli nadváze v rámci léčení hypertenze musela píchat injekce. Časem se ale ukázalo, že mohou být rakovinotvorné.

"Mám 81 kg, už jsem to sklepala před Vánoci na 72, ale pomáhala jsem si injekcemi, které jsem vyfasovala proti obezitě v rámci svého léčení hypertenze. Jenže jsem se dočetla, že mohou mít za následek rakovinu," sdělila.

"Prosím vás, já nevím, zda to tak je, ale já už se toho strachu nemohla zbavit. Tak jsem se zbavila injekcí," přiznala s tím, že k hubnutí od té doby zkouší přistupovat jinak. "Držím půst 8/16, z 85 jsem na 81. A už dlouho," dodala herečka.

[chooze:article;value:549526]

​Holubová přiznává, že začala mít problémy s váhou v době covidu. "Nedobrovolná covidová dovolená, k tomu věk, obžerství nebo rozežranost, tedy jeden ze sedmi smrtelných hříchů, mne dovedly k dnešnímu stavu," vysvětluje.

Fanoušci i herečtí kolegové ji ale milují bez ohledu na to, kolik kilo zrovna váží. "Sluší ti to pořád," napsala jí pod fotku herečka Jedné rodiny Alice Bendová. "Vypadáte stále úžasně," souhlasil jeden z fanoušků.

Herečka se ale nevzdává. "Včera jsme si psali se sympatickou účastnicí zájezdu po IG profilech a ode dneska si potvrzujeme, že jsme odcvičily. Vlastně jsme začaly včera večer. Jsme si navzájem podporou," dodala Holubová.

Oblíbenou českou herečku Evu Holubovou mohou diváci televize Nova pravidelně vídat na televizních obrazovkách už mnoho let. V seriálu Jedna rodina aktuálně ztvárňuje roli Ley. V seriálu Dáma a král hrála Simonu Braunovou.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.