Charlotte má před sebou těžký úkol. Podstupuje kvůli němu náročný výcvik

[chooze:gallery;value:31458]

​Mnoho dívek po celém světě si v útlém věku přeje být princeznou. Charlotte z Walesu to štěstí má. Kromě nošení hezkých šatů a korunek ale bytí princeznou obnáší i mnoho starostí a povinností, kterým Charlotte statečně čelí už nyní.

Do budoucna se od ní totiž očekává, že bude stát po boku svého bratra George, který má usednout na britský trůn. Charlotte by se pak měla stát pracující členkou královské rodiny v roli perfektní princezny, která ví, jak se chovat, co se sluší a patří a své rodině naplno pomáhá.

[chooze:article;value:565180]

​A právě s tím jí má pomoct princezna Anna, sestra současného krále, která je celý život ve stejné situaci. Z Charlotte prý chce učinit sebe samu a rozhodla se ji podrobit výcviku, aby v budoucí roli obstála.

"Neustále diskutují o úplně všem. O ženském fotbalu, jachtingu, koních, baletu, módě, vybraných způsobech… V podstatě dělá z Charlotte dokonalou princeznu," citoval zdroj z blízkého okolí královské rodiny deník Geo News.

Princezna Kate a princ William jsou prý s pokroky, které Charlotte pod vedením Anny dělá, spokojení. "Nedokáží si představit lepší vzor než je Anna, která je známá svou pracovní morálkou a nedobytnou podporou krále," dodal zdroj.

[chooze:article;value:559132]

​Podle oficiálních stránek britské královské rodiny je princezna Charlotte aktuálně třetí v pořadí na britský trůn. Může se tak stát, že na něj jednou sama usedne. Předpokládá se ale, že žezlo převezme její starší bratr George.

Prvním v pořadí nicméně stále zůstává jejich otec William. Po Georgovi a Charlotte následuje nejmladší z královských dětí princ Louis. Pátým v pořadí je Williamův bratr Harry, šestým jeho syn Archie a sedmé místo zaujímá teprve tříletá Lilibet.

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovačním koncertě (05/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.