Tragická nehoda zablokovala dálnici D5. Tvoří se kolony

[chooze:gallery;value:37066]

Tragická dopravní nehoda nákladního a osobního auta na 47. kilometru dálnice D5 zkomplikovala dopravu řidičům jedoucím od Prahy na Plzeň. Ve směru na Rozvadov je totiž podle policistů dálnice úplně neprůjezdná. "Řidiči mohou sjet na exitu Cerhovice a na dálnici zpět najet na exitu Mýto," radí strážci zákona na síti X

Podle hasičů jedno z aut na dálnici začalo hořet. "Po příjezdu první jednotky bylo osobní vozidlo v plném rozsahu požáru," uvedli s tím, že na místě bylo také několik zraněných lidí. "Na místo okamžitě vyrazila zdravotnická výjezdová skupina a povolána byla také LZS z Líní," doplnil pro TN.cz mluvčí plzeňské záchranné služby Lukáš Uherek.

[chooze:article;value:569697]

"Na místě jsme si do péče převzali ženu asi středního věku, která utrpěla středně těžké popáleniny a byla letecky transportována na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín. Středočeská výjezdová skupina si do péče převzala řidiče kamionu s lehkým zraněním a posttraumatickou stresovou reakcí, ten byl pak transportován do zdravotnického zařízení ve Středočeském kraji," uvedl dále Uherek.

"Další osobě jsme na místě již nemohli pomoci, utrpěla zranění neslučitelná se životem, lékař na místě konstatoval smrt," doplnil mluvčí záchranky. 

Mladý motorkář u Cvikova nezvládl zatáčku. On i spolujezdec skončili v nemocnici:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.